VRAĆA SE IZ PENZIJE: Ako povreda bude sanirana igraće na GREND slemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 17:17

VRAĆA SE IZ PENZIJE: Ako povreda bude sanirana igraće na GREND slemu

Želi još jednom da zaigra na velikom turniru.

Legendarni argentinski teniser Huan Martin Del Potro izjavio je da se nada da će igrati na poslednjem grend slem turniru sezone Ju-Es openu, koji će biti održan od 28. avgusta do 10. septembra u Njujorku.

Del Potro se povukao iz tenisa u februaru prošle godine zbo problema sa povredom kolena, a poslednji meč odigrao je na ATP turniru u Buenos Ajresu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Kao što sam rekao, pokušaću da igram na Ju-Es openu. Moj tenis neće da bude problem, ali koleno hoće. Taj turnir je specijalan za mene i daću sve od sebe da se spremim. Ima dovoljno vremena, počeću da treniram i videću kako će moja noga da reaguje - izjavio je Del Potro u razgovoru sa poznatim novinarom Denijom Mičem.

Del Potro (34) je u karijeri osvojio 22 trofeja, a 2009. je trijumfovao na Ju-Es openu. On je najbolji plasman na ATP listi imao u avgustu 2018. kada je bio treći teniser sveta.

- Jedino što mi nedostaje je broj jedan. Želeo sam da to postignem, ali nikada nisam uspeo jer sam igrao u vreme Rafaela Nadala, Rodžera Federera i Novaka Đokovića. Kada pogledam na svoju karijeru i vidim sa kim sa igrao, osećam se veoma lepo, jer znam ko me je sprečio da budem prvi - zaključio je Argentinac.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.