Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2015, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESTI IZ ‘KOMŠILUKA': Uhapšena braća Mamić

Vlasnik i trener zagrebačkog Dinama, Zdravko i Zoran Mamić uhapšeni su danas na granici između Slovenije i Hrvatske.

Hrvatska policija je u petak upala u kuću Mamića pod prijavom za utaju poreza. Kako navode tamošnji mediji Zdravko i Zoran su uz pomoć još dvoje ljudi Dinamo oštetili za 117,8 miliona kuna i državu Hrvatsku za 12,2 miliona kuna. Dvojac osumnjičenih je odmah po saznanju da ih traži USKOK (odeljenje za organizovani kriminal MUP-a >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Hrvatske) napustio zemlju. Međutim, u dogovoru sa advokatima rešili su da se vrate u domovinu gde su uhapšeni čim su kročili. Sa njima u automobilu su bili advokati.
- Pošto su izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić od svojih avokata saznali da je USKOK za njih zatražio istražni zatvor, a radi mira tima i kluba, odlučili su se za povratak u Hrvatsku kako bi odmah, sarađujući sa istražiteljima, odgovorili na sva pitanja s ciljem dokazivanja svoje nevinosti – piše u saopštenju koje je izdao Dinamo iz Zagreba.
The post VESTI IZ ‘KOMŠILUKA': Uhapšena braća Mamić appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.