Uhapšeni Mamići!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Mamići!

Vest dana u Hrvatskoj je hapšenje braće Mamić, Zdravka i Zorana!

Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić i njegov brat Zoran, aktuelni sportski direktor i trener ''Modrih'' privedeni su danas na granici između Hrvatske i Slovenije, prenose zagrebački mediji.

Oni su privedeni pošto je prethodno Kancelarija za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) pokrenula istragu protiv njih dvojice.

Tim povodom se zvaničnim saopštenjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oglasio i Dinamo, u čijem saopštenju se navodi da su braća Mamić iz Slovenije krenuli za Zagreb, svesni da će biti privedeni, a zarad ''mira u kući''.

''Nakon što su izvršni predsednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić od svojih advokata doznali da je USKOK za njih zatražio istražni zatvor, a radi mira ekipe i kluba, odlučili su se neodložno na povratak u Hrvatsku kako bi odmah, sarađujući s vršiteljima istrage, odgovorili na sva pitanja s ciljem dokazivanja svoje nevinosti.

Zaustavljeni su na granici i privedeni od strane hrvatske policije, a s njima su njihovi advokati Jadranka Sloković i Čedo Prodanović.


Želimo da naglasimo kako cela ekipa, stručni štab, fudbalska škola i svi zaposleni čvrsto stoje iza naših kolega i potpuno smo uvereni kako će dokazati svoju nevinost'',
navodi se u saopštenju Dinama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Braća Mamić sprovedena u USKOK

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2015

Braća Zoran i Zdravko Mamić, trener zagrebačkog fudbalskog kluba "Dinamo" i izvršni predsjednik tog kluba, privedeni su danas u zagrebačke prostorije Kancelarije za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala /USKOK/ radi informativnog razgovora...Oni su policijskim vozilima dovezeni s graničnog...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.