Uživo: Jagodina povela u Nišu, Meraklije teraju upravu, Čuka - Voša 1:1

Izvor: Blic, 03.Dec.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Jagodina povela u Nišu, "Meraklije" teraju upravu, Čuka - Voša 1:1

U toku su mečevi četvrtfinala Kupa Srbije u fudbalu, a posle prvih 15 minuta na meču Čukarički - Vojvodina rezultat je 1:1.

Niški Radnički dočekao je Jagodinu pred 300 gledalaca, a u centru pažnje su "Meraklije", koje su istakle transparent "Uprava napolje". Jagodinci su preko Šušnjara mogli da povedu već u prvom minutu, a Nišlije su uzvratile u 8. minutu posle centaršuta Ivanovića, no mreže su mirovale do 32. kada je Đurić pogotkom za vođstvo Jagodine samo pojačao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skandiranje protiv rukovodstva kluba.

Čukarički je pre nekoliko dana u prvenstvu savladao Vojvodinu u Novom Sadu sa 2:1, poveo je i na Banovom Brdu u Kupu, ali su gosti brzo izjednačili, već u 12. minutu.

uskoro opširnije...

Parovi Kupa Srbije (u toku):

Čukarički - Vojvodina 1:1

(Regan 10 - Poletanović 12)

Rad - Partizan 0:0

Voždovac - Spartak Subotica 1:0

Radnički Niš - Jagodina 0:1

(Đurić 32)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Jagodina povela u Nišu, "Meraklije" teraju upravu, Čuka - Voša 2:1

Izvor: Blic, 03.Dec.2014

U toku su mečevi četvrtfinala Kupa Srbije u fudbalu, a posle prvih 15 minuta na meču Čukarički - Vojvodina rezultat je 1:1...Niški Radnički dočekao je Jagodinu pred oko 300 gledalaca, a u centru pažnje su "Meraklije", koje su istakle transparent "Uprava napolje". Jagodinci su preko Šušnjara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.