Izvor: JUGpress.com, 06.Mar.2024, 11:23

GFK Dubočica domaćin Radničkom iz Sremske Mitrovice

LESKOVAC

U vanrednom 23.kolu Prve lige Srbije GFK Dubočica danas od 17 časova na Gradskom stadionu ugostiće ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice. U prva dva prolećna kola leskovački prvoligaš osvojio je samo dva boda igrajući u oba susreta nerešeno sa svojim rivalima.

Današnja utakmica je od izuzetnog značaja za ekipu trenera Marjana Živković i pobeda se nameće kao imperativ što dodatno može opteretiti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << njegove igrače. U meč se mora ući hladne glave ali i sa dodatnom motivacijom i hrabrom igrom u toku čitavog susreta. Rival iz Sremske Mitrovice ima veoma dobar igrački sastav, koji posebno dobro igra na gostujuće terene što znači da će danas gledaoci biti u prilici da vide jedan zanimljiv fudbalski događaj sa krajnje neizvesnim završetkom. (kraj) VS/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

OFK BEOGRAD – INĐIJA Derbi na Karaburmi: Romantičarima se ne drma tron, ali gost zna da ruši tvrđave

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2024

Fudbaleri OFK Beograda dočekaće na svom stadionu Inđiju od 14 časova u 23. kolu Prve lige Srbije, u duelu dve najbolje ekipe drugog ranga takmičenja u našoj zemlji. Meč sa Karaburme možete pratiti iz minuta u minut na Sportalu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.