Uspavanka na krovu prekinuta u 90. minutu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 21:21

Uspavanka na krovu prekinuta u 90. minutu

Bodovi ostali u Beogradu

Fudbaleri Voždovca savladali su Radnički iz Kragujevca sa 1:0 u meču petog kola Super lige Srbije.

Delovalo je kao da će oba tima biti zadovoljna bodom, ali je miran meč prekinuo Vujanović i ostavio bodove na krovu tržnog centra.

Domaći su postigli prvi gol na utakmici, igrao se 12. minut, kada je pogodio napadač Veljko Trifunović, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

Voždovac je poremetila povreda Nikole Đuričića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 19. minutu, umesto njega je u igru ušao Japanac Arihiro Sentoku.

Tempo je drastično opao u drugom delu, nismo videli ni jedan pravi napad sve do poslednjeg minuta, kada je rezervista Nikša Vujanović postigao debitantski gol i doneo veliku pobedu Voždovcu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voždovac u 90. do pobede na "krovu"

Izvor: B92, 05.Avg.2022

Fudbaleri Voždovca pobedili su na svom terenu u Beogradu Radnički 1923 sa 1:0, u prvoj utakmici petog kola Super lige Srbije...Jedini gol postigao je Nikša Vujanović u 90. minutu...Voždovac je prekinuo niz od tri utakmice bez pobede, a posle drugog trijumfa u prvenstvu zauzima šesto mesto na tabeli...

Nastavak na B92...

"Mitro's on fire" - Aleksandar Mitrović sa dva gola protiv Liverpula otvorio sezonu

Izvor: RTS, 06.Avg.2022, 14:21

Reprezentativac Srbije i napadač Fulama, Aleksandar Mitrović, savršeno je otvorio sezonu u Premijer ligi - golovima protiv Liverpula (2:2). . U drugom meču prvog kola Premijer lige, Fulam je u Londonu dočekao Liverpul...Domaćin je agresivno ušao u meč i uvodne minute...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.