UŽIVO: Crvena zvezda-Mačva 3:1

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2019, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda-Mačva 3:1

Crveno-beli na svom stadionu dočekuju Mačvu u domaćem šampionatu Pre Olimpijakosa - Mačva. Fudbaleri Crvene zvezde žele da naprave dobru uvertiru za predstojeći meč Lige šampiona.Da bi to uspeli moraće da opravdaju ulogu favorita i da na stadionu “Rajko Mitić” savladaju ekipu Mačve.Vladan Milojević je odlučio da odmori kapitena Marka Marina, dok je u timu ponovo Ben, kao i oporavljeni Rodić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

MILOJEVIĆ ZABRINUT: Samo smo stali u drugom delu, moraću da nađem rešenje za taj problem

Izvor: Večernje novosti, 28.Sep.2019

Garsija će igrati protiv Olimpijakosa, Marin i Boaći su takođe spremni, dok Pavkov ima malu povredu - rekao je trener Zvezde Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije bio u potpunosti zadovoljan izdanjem svojih izabranika u pobedi protiv Mačve (3:1).- Čestitam igračima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.