Treći fudbaler Brajtona pozitivan na korona virus

Izvor: RTS, 10.Maj.2020, 16:10

Treći fudbaler Brajtona pozitivan na korona virus

Treći fudbaler premijerligaša Brajtona pozitivan je na korona virus, saopštio je izvršni direktor Pol Barber. Neimenovani fudbaler testiran je u subotu i moraće da provede 14 dana u izolaciji, dok su dvojica igrača ranije tokom pandemije takođe bili pozitivni na testu.
Izvršni direktor Brajtona Pol Barber potvrdio je medijima da je i treći fudbaler tog kluba zaražen koronavirusom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Nažalost, treći fudbaler našeg kluba bio je pozitivan. Uprkos svim merama koje su preduzete prethodnih nedelja, tokom kojih nijedan od fudbalera nije bio uključen u neki značajniji trening i dalje smo imali još jednog pozitivnog igrača. To je za brigu i normalno je da su klubovi zabrinuti", rekao je Barber.
On je dodao da se čini sve da se primenjuju bezbednosni protokoli, kako bi se umanjio rizik zaraze.
Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je devet kola pre kraja pre gotovo dva meseca zbog pandemije , a za ponedeljak je zakazana video-konferenciji predstavnika dvadeset premijerligaša na kojoj će biti donet niz odluka važnih za nastavak sezone. Jedna od ključnih tema biće i odluka o igranju utakmica u nastavku sezone na samo desetak stadiona koji, po preporuci Nacionalne zdravstvene organizacije, ispunjavaju kriterijume takozvane „bio-sigurnosti".
Barber se protivi tom predlogu i istakao je da će najvažniji naredni korak lige biti o tome kako klubovi treba da organizuju programe treninga.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DA LI JE VIRUS STIGAO I KOD NJIH? Jedini su igrali FUDBAL a sada čekaju rezultate na koronu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020

Panike i dalje nema...Kako prenose brojni beloruski i ruski mediji, jedan od igrača Minska mogao bi da bude zaražen koronavirusom...Neimenovani fudbaler Minska, navodno čeka rezultate nakon što je testiran na koronavirus. Dodaje se i da on nije bio u protokolu za meč protiv Gorodeje, ali i da je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.