Treći fudbaler Brajtona pozitivan na korona virus

Treći fudbaler premijerligaša Brajtona pozitivan je na korona virus, saopštio je izvršni direktor Pol Barber. Neimenovani fudbaler testiran je u subotu i moraće da provede 14 dana u izolaciji, dok su dvojica igrača ranije tokom pandemije takođe bili pozitivni na testu.

Izvršni direktor Brajtona Pol Barber potvrdio je medijima da je i treći fudbaler tog kluba zaražen koronavirusom.

"Nažalost, treći fudbaler našeg kluba bio je pozitivan. Uprkos svim merama koje su preduzete prethodnih nedelja, tokom kojih nijedan od fudbalera nije bio uključen u neki značajniji trening i dalje smo imali još jednog pozitivnog igrača. To je za brigu i normalno je da su klubovi zabrinuti", rekao je Barber.

On je dodao da se čini sve da se primenjuju bezbednosni protokoli, kako bi se umanjio rizik zaraze.

Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je devet kola pre kraja pre gotovo dva meseca zbog pandemije , a za ponedeljak je zakazana video-konferenciji predstavnika dvadeset premijerligaša na kojoj će biti donet niz odluka važnih za nastavak sezone. Jedna od ključnih tema biće i odluka o igranju utakmica u nastavku sezone na samo desetak stadiona koji, po preporuci Nacionalne zdravstvene organizacije, ispunjavaju kriterijume takozvane „bio-sigurnosti".

Barber se protivi tom predlogu i istakao je da će najvažniji naredni korak lige biti o tome kako klubovi treba da organizuju programe treninga.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво