Terzić traži od FSS promenu OVOG pravila!

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić traži od FSS promenu OVOG pravila!

U Zvezdi bi da menjaju pravila.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić danas je na vanrednoj konferenciji za medije imao šta da zameri stručnom štabu i igračima "crveno-belih" navijačima i ljudima u Partizanu.

Dotakao se i pravila koje je Fudbalski savez Srbije uveo od ove sezone koje glasi da u istom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na terenima širom Linglong Superlige Srbije ne sme biti više od četiri stranaca u jednoj ekipi.

Terzić smatra da bi to trebalo da se promeni.

"Olimpijakos, Bajern, Totenhem... Samo sa domaćim igračima to ne može ni sila kao što je Bajern iz zemlje sa sto miliona stanovnika. I Bajern je protiv nas igrao sa osam stranaca i tri Nemca. Učinićemo sve da se promeni pravilo FSS, posebno zato što smo potpisnici akta o pridruživanju Evropskoj uniji. Ovaj naš propis nije u skladu s njim."







"Uspesima u Evropi doneli smo klubovima iz Superlige sedam miliona evra. Globalizacija nam je donela takva pravila. Ne možemo nekim konzervativnim pravilima da se ograničavamo", kazao je funkcioner "crveno-belih".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Ranije bilo dozvoljeno šest, a sada četiri stranaca " ne možemo tako da se nosimo s Bajernom"

Izvor: B92, 23.Sep.2019

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, kaže da “Srbija i dalje robuje konzervativnim propisima, sa kojima se ne može napred”...“Srbija je potpisnik Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju, što znači da naši igrači nisu stranci u Evropskoj uniji. Fudbalski savez Srbije je doneo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.