Subotica, Novi Sad, Kragujevac, Beograd, ISTANBUL

Izvor: Mondo, 04.Avg.2015, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica, Novi Sad, Kragujevac, Beograd, ISTANBUL

Nikola Kalinić doputovao je u Ulker sports arenu i potpisao trogodišnji ugovor.

Subotica, Novi Sad, Kragujevac, Belgade, Istanbul for now and 3 more years! @nikola_kalinic@Wasserman@fenerbahcepic.twitter.com/rwdeH5CLVz

— alexander raskovic (@alexraskovic) August 4, 2015

Nikola Kalinić (24) spreman je za novu epizodu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Telekom doputovao je u Istanbul, potpisao trogodišnji ugovor i pozirao u opremi novog kluba - Fenerbahčea.

Njegov menadžer Aleksandar Rašković napisao je na Twitteru zvaničnu potvrdu te informacije, uz priloženu fotografiju i poruku:

"Subotica, Novi Sad, Kragujevac, Beograd, Istanbul za sada i naredne tri godine!", sa jasnom aluzijom na razvoj karijere svog klijenta: Spartak - Vojvodina - Radnički - Zvezda - Fener.

Foto: MONDO - Mario Milojević, foto: MN Press

Tako je i formalno okončana priča o selidbi jednog od lidera crveno-belih u ekipu Željka Obradovića.

Kalinić je u timu Dejana Radonjića proveo sezonu 2014/15, koju je započeo transferom u Zvezdu, pa osvajanjem srebra na Mundobasketu.

Za samo 12 meseci, ljubimac navijača crveno-belih prošao je put od odlaska iz Radničkog do selidbe u Fenerbahče u sklopu jednog od košarkaških transfera leta.

Zvezda je njegovom prodajom zaradila milion evra, pa se dala u potragu za novim igračem na poziciji "tri".

Prema informacijama od prethodnih dana, na radaru crveno-belih je bivše krilo Turova, Amerikanac Kris Rajt.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kalina pozirao u dresu Fenera!

Izvor: Vesti-online.com, 04.Avg.2015

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Telekom Nikola Kalinić doputovao je u Istanbul, potpisao trogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom i pozirao u plavo-žutom dresu...Njegov menadžer Aleksandar Rašković napisao je na na svom Tviter profilu:..- Subotica, Novi Sad, Kragujevac, Beograd, Istanbul za sada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.