Subotić ostaje veran Borusiji

Izvor: B92, 27.Maj.2015, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić ostaje veran Borusiji

Fudbaler Borusije Dortmund Neven Subotić produžio je ugovor sa tim klubom za dve godine, pa će u njemu ostati do 2018. godine.

“Izrazito sam radostan zbog odluke da ostanem u Borusiji. Dortmund je sada postao moj drugi dom. Jedva čekam uspešnu budućnost sa našim timom, uz pomoć naših fantastičnih navijača. Čeka nas mnogo posla u neposrednoj budućnosti, a ja želim da pružim veliki doprinos tome”, rekao je srpski fudbaler.

Subotića je pohvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i izvršni direktor Hans-Joahim Vacke.

Iako ima samo 26 godina, Neven je idealan za nas zbog višegodišnjeg iskustva i kontinuiteta sa Borusijom. Kao sportista i kao čovek savršeno odgovara Borusiji Dortmund”, rekao je Vacke.

Subotić je do sada igrao 186 puta u Bundesligi za Borusiju i postigao je 15 golova. U klub je došao 2008. godine iz Majnca i zaigrao je u paru sa Matsom Humelsom, čime su njih dvojica postali najmlađi štoperski par u istoriji Bundeslige.

Neven nam je došao kao vrlo mlad momak. Za ovih više od sedam godina postao je pravi crnožuti, i na terenu i van njega. Ubeđeni smo da će on biti jedan od ključnih igrača u predstojećim godinama”, rekao je sportski direktor Mihael Cork.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PROSLAVIĆE I DECENIJU SARADNJE: Subotić ostaje veran Borusiji Dortmund!

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2015

Ne menja adresu! Fudbaler Borusije Dortmund, Neven Subotić, produžio je ugovor sa tim klubom i obavezao se na vernost do 2018. godine, pa će sa crno-žutima proslaviti deceniju saradnje.. . Još dve sezone će Neven nositi crno-žuti dres.. - Radostan zbog odluke da ostanem u Borusiji. Dortmund je...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.