Strašna povreda defanzivca Lacija! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašna povreda defanzivca Lacija! (video)

Vrlo nezgodan pad i povreda fudbalera italijanskog tima.

Ajntraht Frankfurt je domaćin u meču sa italijanskim Laciom u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Domaćin je odlično otvorio utakmicu i već nakon čeitiri minuta su poveli golom Da Koste, a asistent je bio De Guzman. Italijani su odgovorili u 23. minutu preko Parola.

To nije sve što se tiče golova kada je u pitanju prvo poluvreme. Mijat Gaćinović je u 30. minutu asistirao Filipu Kostiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji postiže gol za novu prednost Frankfurta.

Međutim, golovi u ranoj fazi meča nisu najbitniji, ono što je obeležilo ovaj meč za sad je povreda Rize Durmisija, levog beka Lacija.

Durmisi je ušao u duel sa protivnikom i vrlo nezgodno se prizemljio, nakon čega je lekarska ekipa utrčala na teren kako bi pomogla dvadesetčetvorogodišnjem Dancu.

Na snimku izgleda kao da je Durmisi polomio ruku prilikom pada, a definitivno ovaj snimak nije za one sa "slabim stomakom".

Durmisi je ovog leta stigao u ekipu Lacija iz španskog Betisa, a njega je u 18. minutu zamenio Lulić.

La lesión de Durmisi. 😥😥

Esperemos que sea lo menos posible pic.twitter.com/YXr3Wx7y09

— La Voz del Calcio (@lavozdelcalcio) 04. октобар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Basta pocrveneo za osam minuta – kriv je i Gaćinović! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2018

Ponovo je Dušan Basta dobio poverenje trenera Lacija Simonea Inzagija u meču Lige Evrope. Protiv Apolona iz Limasola bio je solidan. Večeras u sudaru sa Ajntrahtom.. Da ne upotrebimo neku težu reč, ali nekadašnji reprezentativac Srbije neće po dobrom pamtiti duel u Frankfurtu. On je pri kraju...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.