Stop za Okukinu Vošu, šestica Čuke!

Izvor: Mondo, 06.Okt.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stop za Okukinu Vošu, "šestica" Čuke!

Uspešna serija nije dugo potrajala...

Vojvodina je posle dolaska Dragomira Okuke na mesto trenera uhvatila dobar "zalet" i vezala tri pobede bez primljenog gola u svim takmičenjima, ali taj niz nije produžen i na četiri.

Napredak je gostovao na "Karađorđu" i odneo "čitav plen" pogotkom Đura Zeca u 41. minutu, dok Vojvodina do kraja utakmice nije uspela da popravi raspoloženje domaćih navijača pred dvonedeljnu pauzu zbog mečeva reprezentacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
VOJVODINA - NAPREDAK 0:1 (0:1)

Tim Milorada Kosanovića je ovom pobedom i preskočio "lale" na tabeli i od njih sada imaju dva boda više, dok je drugi novosadski klub, Proleter, imao uspešnije popodne u Beogradu.

"Slanobarci" su ostvarili pobedu protiv Rada (3:1) i to nakon preokreta. Bogdan Mladenović je "građevinare" doveo u vođstvo u 20. minutu, Čović je izjednačio u 42, da bi u nastavku Čolović i Vujaklija doneli pobedu gostima.

Najlakšu pobedu ove sezone Čukarički je ostvario protiv "fenjeraša" Dinama (6:1), iako takav rasplet događaja nije najavljivalo naročito burno prvo poluvreme.

Luka Stojanović je u 36. minutu postigao jedini pogodak iz prvog dela igre, da bi potom usledilo "rešetanje" u drugom i pet pogodaka u mreži Vranjanaca, za samo 13 minuta.

Tedić je počeo "teror" u 50. minutu, potom su pogađali Puškarić, opet Stojanović, Stevanović i Zorić, da bi i gosti odgovorili preko Dimitrova, ali to je tek bio utešni pogodak, ukupno tek četvrti koji je novi učesnik Superlige dao u novom takmičenju.

Sve rezultate 11. kola Superlige i tabelu pogledajte OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.