Statua za Džabara

Izvor: RTS, 17.Nov.2012, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Statua za Džabara

Legendarni košarkaš Los Anđeles lejkersa, Karim Abdul Džabar konačno je dobio statuu ispred Stejpls centra gde nastupaju „jezeraši". Statua savršeno odslikava popularan Džabarov "horog" po kojem je postao prepoznatljiv u NBA ligi.

Košarkaške legende NBA lige, predvođene Medžikom Džonsonom okupile su se u petak da prisustvuju svečanom otkrivanju statue Karima Abdul Džabara ispred hale Stejpls centar u Los Anđelesu.

Legendarni košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Lejkersa, i njegov popularni „horog" ovekovečeni su u bronzi ispred hale u kojoj je više od decenije nastupao za Lejkerse.

„Statua savršeno odslikava najbolji deo moje karijere. Na statui sam mladolik, čak imam i kosu i kratak šorts. To je dobro, žene to vole", kroz smešak je prokomentarisao 65-godišnji Džabar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Statua za Džabara

Izvor: Sportske.net, 17.Nov.2012

Legenda Lejkersa i NBA lige Karim Abdul Džabar dobio je statuu ispred Stejpls centra.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.