Srpski odbojkaš pobedio koronu u Beogradu: Rosić se oglasio sa Sajma i poslao snažnu poruku svima (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski odbojkaš pobedio koronu u Beogradu: Rosić se oglasio sa Sajma i poslao snažnu poruku svima (FOTO)

Posle mnogo pobeda, onih sportskih, ovoga puta sam uspeo da pobedim u najvećoj životnoj borbi - protiv virusa korona - poručio je Nikola Srpski odbojkaški reprezentativac Nikola Rosić objavio je večeras da je pobedio korona virus i poručio svima da ostanu kod kuće i vode računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o sebi i svojima.On igra u Rumuniji, a po povratku u Srbiju lečio se u bolnici "Dragiša Mišović", a potom je dva dana proveo u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu.- Posle mnogo pobeda, onih sportskih, ovoga puta sam uspeo da pobedim u najvećoj životnoj borbi - protiv virusa korona. Nakon blage temperature i samoizolacije zbog sumnje na koronu, test je pokazao da sam pozitivan. Od tog trenutka sam sebi postavio million pitanja, kako, gde, šta dalje? Rekli su mi da su moji simptomi blaži i da ću se uz terapiju brzo oporaviti. I bili su u pravu - naveo je Rosić.- Doktori, heroji sa Infektivne klinike i Bolnice "Dragiša Mišović", heroji koji vode računa o pacijentima sa lakšom kliničkom slikom na Beogradskom sajmu, u najboljim mogućim uslovima koje su mogli da organizuju. Aplauz koji dobijaju u 20h je malo u odnosu na sve ono što ti požrtvovani ljudi rade za nas i našu zemlju svakodnevno - napisao je Rosić na Fejsbuku, uz fotografije sa Sajma.On je dodao da su porodica i prijatelji sa kojima je bio u kontaktu dobro, da su svi u svojim domovima i prate instrukcije nadležnih organa.- Zahvalan sam im na ogromnoj podršci i ljubavi koje su mi pružali sve vreme…Zahvalan sam Bogu na sjajnim ljudima koje sam upoznao tokom boravka u bolnici, što sam imao čast da popričam sa valjevskim episkopom Milutinom i što sam imao sjajan tretman u svakom trenutku. Nakon dva negativna testa, ja sam konačno kod svoje kuće i sa svojom porodicom - napisao je odbojkaš. Foto: Fejsbuk/Nikola Rosić- Obraćam se svima ovom prilikom sa porukom da se čuvate, da ostanete kod kuće i vodite računa o sebi i svojima. Ako osetite prve simptome, ne čekajte, nego se javite doktorima i testirajte se. Svi u ovakvim situacijama moramo pokazati odgovornost, misliti jedni na druge, jer je to jedini način da se svi izborimo sa situacijom koja nas je snašla. Pobedićemo zajedno - poručio je Rosić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VODITELJ SE BORI SA KANCEROM, A SAD JE OBJAVIO DA JE POBEDIO KORONU Njegov slučaj je zabrinuo mnoge, poslao je SNAŽNU PORUKU

Izvor: Blic, 01.Apr.2020

Džordž Alagaja, voditelj britanske nacionalne televizije "BBC", potvrdio je da je pobedio kororna virus i pored toga što boluje od raka.

Nastavak na Blic...

Nikola Rosić pobedio koronu: Aplauz je malo za naše doktore heroje

Izvor: MozzartSport.com, 01.Apr.2020

Bivši srpski odbojkaški reprezentativac Nikola Rosić pobedio je virus koronu! Nekadašnji libero trofejne generacije bio je smešten prethodnih dana na Sajmu, ali je pušten kući, pošto su mu poslednji testovi na virus bili negativni. Rosić je svoje iskustvo podelio sa javnošću preko Fejsbuka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.