Srbi iz Slovana dobili dozvolu, ne igraju protiv tima s Kosova!

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi iz Slovana dobili dozvolu, ne igraju protiv tima s Kosova!

Trojica Srba koji su na platnom spisku Slovana iz Bratislave nisu u protokolu duela sa Feronikelijem.

Problem je bio viđen kada je Slovan iz Bratislave izvukao na žrebu za LE ekipu Feronikelija iz Glogovca.

Taj problem se odnosio na trojicu Srba u timu Slovana, a to su Dejan Dražić, Aleksandar Čavrić i Vladimir Radenković koji je tamo pomoćni trener.

Niko od njih trojice u sredu neće biti u protokolu utakmice protiv Feronikelija.

"Pozivamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijače da poštuju i razumeju ovakvu odluku igrača i trenera i kluba. Za nikog od nas, računajući i srpske fudbalere i trenera, ovo nije prijatna situacija. Ipak, moramo da je poštujemo...", stoji na sajtu Slovana.

Podsećanja radi, nedavno je Ljubiša Tumbaković dobio otkaz kao selektor reprezentacije Crne Gore zbog nepojavljivanja na utakmici sa tzv. reprezentacijom Kosova, a na tom meču nisu igrali ni Mirko Ivanić i Filip Stojković.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPAVAŠ LI MIRNO DEJANE SAVIĆEVIĆU?! Srbi odbili da igraju protiv albanskog kluba sa Kosova, tim im pružio punu podršku! Jedno veliko BRAVO za Slovan iz Bratislave!

Izvor: Kurir, 23.Jul.2019

Srpski fudbaleri Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić te pomoćni trener Vladimir Radenković odbili su da igraju za Slovan protiv kosovskog Feronikelija, u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Klub iz Bratislave razumeo je njihovu odluku.

Nastavak na Kurir...

Slovan pobedio, gol Feronkelija za brigu pred revanš (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2019, 19:56

Srpski fudbaleri Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić nisu igrali, nije tu bio ni trener Vladimir Radenković, kondicioni trener Srđan Zirojević, pa ni fizioterapeut Radomir Mijatović, ali ostatak tima Slovana iz Bratislave se svojski potrudio da ih sve zajedno ove večeri obraduje uz prisutne navijače...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.