Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2021, 12:02

Slavko Perović novi sportski direktor Radničkog iz Kragujevca

Iz kopački u fotelju

Kako Mozzart sport saznaje, bivši fudbaler Crvene zvezde i Rada Slavko Perović je okončao svoju igračku karijeru i preuzima ulogu sportskog direktora u Radničkom iz Kragujevca. Njegova promocija na mestu sportskog direktora bi trebalo da se obavi danas na stadionu "Čika Dača" u srcu Šumadije.

Perović tako stavlja tačku na svoju profesionalnu karijeru. Prve fudbalske korake napravio je upravo u Kragujevcu još sa sedam godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dok je debi na seniorskom nivou upisao u dresu Obilića, kada je sa 15 godina i 10 meseci starosti postao i najmlađi igrač u istoriji Srpske prve lige. Leta 2006. godine preselio se u Crvenu zvezdu, gde je prošao omladinske kategorije, a potom bio i na pozajmicama u Sremu i kruševačkom Napretku, gde se afirmisao kao igrač.

Usledio je odlazak u Rad 2011. godine, proveo je tri godine na Banjici, pre nego što je dobio i svoj prvi inostrani angažman u turskom drugoligašu Manisasporu. Igrao je u Turskoj i za Alanjaspor i Denizlispor, da bi se 2017. godine vratio u Manisu, dok je sezonu 2018/19 proveo u ekipi Istanbula. Minule sezone nosio je dres Dinama iz Bukurešta, ali je po okončanju sezone napustio redove rumunskog velikana i postao slobodan igrač.

Odlučio je da okači kopačke o klin, postaće sportski direktor Radničkog 1923, koji je na dobrom putu da se posle višegodišnje pauze vrati u Superligu Srbije. Ekipa iz Kragujevca je u prvoj polusezoni ostvarila učinak od 12 pobeda, četiri remija i jednog poraza i sa 40 bodova je na prvom mestu Prve lige Srbije.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PRE 6 MESECI OKAČIO KOPAČKE O KLIN, A SADA IMA NOVI POSAO: Slavko Perović sportski direktor Radničkog iz Kragujevca

Izvor: Kurir, 19.Jan.2021

Nekadašanji fudbaler Crvene zvezde Slavko Perović novi je sportski direktor Radničkog iz Kragujevca, člana Prve lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.