“Serenina izjava je sr..e, nisam videla Nadala da viče“

Izvor: N1 televizija, 13.Sep.2018, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Serenina izjava je sr..e, nisam videla Nadala da viče“

Češka teniserka Barbora Stricova stala je na stranu sudije Karlosa Ramosa u vezi sa sukobom između Serene Vilijams i njega u finalu US opena.

Čehinja, trenutno 25. teniserka sveta, smatra da je Portugalac samo radio svoj posao u meču u kojem je Naomi Osaka dobila Serenu 6:2, 6:4.

“Ramos je čvrst, jedan od najboljih sudija na svetu. U tom meču je uradio ono što je morao jer je Serena prešla >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << granicu. Zar je trebalo drugačije da se ponaša samo zato što je u pitanju Serena Vilijams? Interesantno mi je što je takve stvari radila samo kada je gubila“, rekla je 32-godišnja Stricova.

Amerikanka je potom izjavila da sudije tretiraju žene drugačije nego muškarce, ali Stricova nije saglasna sa time.

“To je sr..e, za sudije nema veze da li je u pitanju žena ili muškarac. Poređenja radi, nikada nisam videla Nadala da tako viče na sudiju. Ja, kao žena, dobijam mnogo upozorenja. Hoće li se pravila sada menjati u Sereninim mečevima? Ako je tako, neka mi kažu da znam“, dodala je srčana Čehinja.

Tokom karijere Stricova je osvojila dve titule i bila je 16. na WTA listi.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.