Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Sep.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karlos Ramos: Dobro sam, s obzirom na okolnosti

Teniski sudija Karlos Ramos oglasio se danas u javnosti prvi put od finala Otvorenog prvenstva SAD i izjavio je da je dobro.

"Dobro sam, s obzirom na okolnosti. To je bila delikatna situacija, ali suđenje po meniju ne postoji. Ne brinite za mene", rekao je Ramos za portugalski list Tribuna ešpreso (Tribuna Expresso).

Ramos je bio u centru pažnje skandala koji je izazvala jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams, koja ga je u finalu optužila >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da je lopov i nesportski se ponašala.

Zbog toga je bio na meti kritika iako je postupio po teniskim pravilima.

Portugalski list je preneo da je Ramos dobio na stotine poruka podrške od porodice, kolega, sadašnjih i bivših tenisera.

Ramos je kazao da je izbegao društvene mreže i da je samo čitao "uravnotežene" članke o incidentu. Takođe, uzdržao se od izlazaka u javnost kako bi izbegao probleme.

Svetska teniska federacija (ITF) stala je u odbranu Ramosa, dok je Ju-Es open kaznio Serenu Vilijams zbog tri prekršaja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO PROGOVORIO! Prvi put posle ŽESTOKOG INCIDENTA SA SERENOM oglasio se španski sudija! EVO šta je rekao o SKANDALU koji je potresao teniski svet! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Sep.2018

Teniski sudija Karlos Ramos oglasio se danas u javnosti prvi put od finala Otvorenog prvenstva SAD i izjavio je da je dobro.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.