Serenin lopov dolazi u Zadar: Suđenje nije a la kart

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serenin "lopov" dolazi u Zadar: Suđenje nije a la kart

Posle žučnog finala ženskog singla na Ju-Es openu ocrnjeni sudija Karlos Ramos dao je samo kratku izjavu svom zemljaku i prijatelju Migelu Seabri, uglednom teniskom novinaru iz Portugalije.

Karlos Ramos, koga je američka teniserka Serena Vilijams "počastila" teškim rečima (lopov, lažov), smatrajući da je doneo odluke na njenu štetu na meču za trofej protiv senzacionalne pobednice Japanke Naomi Osake, nije mogao da komentariše taj slučaj detaljno. Rekao je samo: "Situacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je delikatna, ali suđenje nije a la kart. Za mene ne brinite, ja ću biti u redu".

Portugalski sudija je tako aludirao na Vilijamsovu tj. da ne može da se sudi po njenim željama i porudžbinama s menija već samo po pravilima teniske igre. Ramos je istakao da je posle mučnog incidenta u finalu dobio stotine poruka podrške koje su mu uputili kolege, aktivni i bivši igrači.

Karlosa Ramosa je Međunarodna teniska federacija (ITF), koja ga je takođe javno podržala, odredila za glavnog sudiju na meču polufinala Dejvosovog kupa koji će od petka do nedelje u Zadru odigrati Hrvatska i SAD (drugi par su Francuska i Španija, koji se sastaju u Lilu).

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.