Samardžiću u leđa gledaju Saka, Musijala, Pedri...

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 18:51

Samardžiću u leđa gledaju Saka, Musijala, Pedri...

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić u broju ključnih dodavanja jedan je od najboljih u Evropi, kada su u pitanju igrači mlađi od 21 godine.

Prvotimac Udinezea u proseku ima 2,6 ključnih pasova po utakmici, što ga pozicionira na četvrto mesto, ako gledamo lige "petice".

Samardžić ove sezone u Seriji A ima učinak od pet golova i četiri asistencije.

Kada su ključna dodavanja u pitanju, najbolji je Rajan Čerki, 19-godišnji ofanzivni vezista Olimpika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Liona (3,3).

Od zvučnijih imena, koji u ovom statističkom parametru gledaju u leđa Samardžiću, tu su Bukajo Saka, Džamal Musijala, Gabrijel Martineli, Pedri...

Podsetimo, Lazar je nedavno odlučio da nosi dres Srbije, a debi je imao na meču sa Litvanijom (2:0) u kvalifikacijama za EURO.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.