SPREMA SE BURA: Zvezda najavila VELIKU stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 15:58

SPREMA SE BURA: Zvezda najavila VELIKU stvar!

Alarm na Malom Kalemegdanu.

Kako saznaje "Sport klub", košarkaški klub Crvena zvezda u ponedeljak će na konferenciji za medije objaviti da završava saradnju sa Draganom Šakotom posle nešto više od šest meseci, saznaje Sport klub. Obraćanje medijima zakazano je za 13 časova.

Sa druge strane, sudeći prema izvorima bliskim klubu sa Malog Kalemegdana, pitanje je dana kada će u redovima srpskog šampiona biti ozvaničena saradnja sa nekadašnjom igračkom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << legendom kluba - Sašom Obradovićem.

Podestimo, Obradović je posle proslavljene igračke karijere, u kojoj je osvojio šest medalja sa reprezentacijom Jugoslavije na velikim takmičenjima, kao trener radio u Kelnu, Kijevu, Turocu, Donjecku, Albi i Lokomotivi Kubanj, pre nego što je 2019. godine preuzeo Monako.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka MMA fajterka Pejdž Vanzant.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čović i Šakota pred novinarima u ponedeljak

Izvor: B92, 07.Jun.2020

Nebojša Čović i Dragan Šakota, predsednik i trener KK Crvena zvezda, obratiće se sportskoj javnosti u ponedeljak 8. juna.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.