ŠPANCI NEMAJU DILEMU: Ovaj JUGOSLOVENSKI tim bi POBEDIO Amerikance

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2021, 12:24

ŠPANCI NEMAJU DILEMU: Ovaj JUGOSLOVENSKI tim bi POBEDIO Amerikance

Sejali bi strah...

Košarkaška reprezentacija Jugoslavije, da još postoji ta zemlja, pobedila bi selekciju SAD, tvrdi španska Marka.

Ova tema je više puta otvarana i uvek se košarkaški fanovi pitaju "šta bi bilo kad bi bilo".

U tekstu jednog od najboljih svetskih sportskih magazina, kao i u anketi na sajtu lista, veruje se da bi ekipa predvođena Nikolom Jokićem "sejala strah na međunarodnoj sceni i dovela u pitanje vladavinu SAD".

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mišljenju novinara Marke reprezentaciju Jugoslavije činili bi:

Miloš Teodosić (Srbija), Goran Dragić (Slovenija), Vasilije Micić (Srbija), Bogdan Bogdanović (Srbija), Luka Dončić (Slovenija), Bojan Bogdanović (Hrvatska), Nemanja Bjelica (Srbija), Nikola Jokić (Srbija), Nikola Vučević (Crna Gora), Jusuf Nurkić (BiH), Dario Šarić (Hrvatska) i Nikola Milutinov (Srbija).

Borba za Ligu šampiona u Engleskoj je u punom jeku – Lester je u dobroj poziciji, ali bi svaki kiks mogao skupo da ga košta. Večeras (21.00) mu u goste dolazi Kristal Palas i pobeda je obavezna, a kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lester – Kristal Palas.

Šta bi bilo na ovom meču... Nažalost nikad nećemo saznati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.