SL - Ovo je idealni tim, Marin MVP!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Ovo je idealni tim, Marin MVP!

Dominacija fudbalera Crvene zvezde u idealnom timu za sezonu na izmaku. Marko Marin poneo zvanje najkorisnijeg igrača Super lige.

Večeras je u hotelu "Falkenštajner" u Beogradu održana tradicionalna manifestacija "Prvi tim" na kojoj su proglašeni najbolji akteri u sezoni 2018/19.

U odnosu na ono što je bilo najavljeno nije bilo nikakvih iznenađenja. Najbolji tim Super lige za sezonu 2018/19 čine petorica fudbalera Crvene zvezde, trojica iz Radničkog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dvojica iz Čukaričkog i jedan iz Partizana.

Najveće iznenađenje predstavlja to što se u idealnom timu Super lige nije našao strelac 19 golova, golgeter Partizana Rikardo Gomeš. Prednost su dobili Nermin Haskić i Ognjen Mudrinski.

Idealni tim Superlige za sezonu 2018/19 (formacija 4-4-2):

Milan Borjan (Zvezda)

Filip Stojković (Zvezda), Radovan Pankov (Radnički), Nemanja R. Miletić (Partizan), Miroslav Bogosavac (Čukarički)

Dušan Jovančić (Zvezda), Nikola Drinčić (Radnički), Marko Marin (Zvezda), El Fardu Ben (Zvezda)

Nermin Haskić (Radnički), Ognjen Mudrinski (Čukarički).

Nakon proglašenja najboljeg tima za sezonu na izmaku imenovan je i MVP. Za najboljeg igrača Super lige u sezoni 2018/19 treneri i igrači izabrali su Marka Marina iz Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdinih pet u idealnom timu, Marin najbolji igrač prvenstva, Haskiću Zlatna kopačka

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2019

Petorica iz šampionskog sastava Crvene zvezde, trojica iz rezultatski najprijatnijeg iznenađenja prvenstva, tandem iz Čukaričkog i jedan iz Partizana. Možda izbor najboljih u Superligi najbolje ilustruje ko je kako igrao fudbal ove sezone. Sporenja će biti, kao i uvek kad su slični izbori u pitanju,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.