SADA VEĆ ‘KULTNI INTERVJU’ DEJANA SAVIĆEVIĆA: Prošlo je 22 godine od čuvenog incidenta u Zagrebu, evo šta se tačno tada dogodilo! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2021, 17:38

SADA VEĆ ‘KULTNI INTERVJU’ DEJANA SAVIĆEVIĆA: Prošlo je 22 godine od čuvenog incidenta u Zagrebu, evo šta se tačno tada dogodilo! (VIDEO)

Prošlo je 22 godine od čuvene izjave Dejana Savićevića. Proslavljeni fudbaler je tada u centru Zagreba opsovao jednog hrvatskog navijača, a o tom incidentu se priča i dan danas. Dok je davao intervju pred utakmicu sa Hrvatskom, u jednom trenutku mu je jedan navijač dobacio – “ti si go*no’, što je Savićevića potpuno izbacilo iz […]
The post SADA VEĆ ‘KULTNI INTERVJU’ DEJANA SAVIĆEVIĆA: Prošlo je 22 godine od čuvenog incidenta u Zagrebu, evo šta se tačno tada dogodilo! (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PURGERU, ŠTA JE BILO? DOĐI OVAMO! Legendarni intervju Dejana Savićeviča koji je do SUZA nasmejao celu Jugoslaviju! VIDEO

Izvor: Kurir, 08.Okt.2021

Na današnji dan pre 22 godine Dejan Savićević dao je čuveni intervju uoči utakmice Hrvatska - Jugoslavija u Zagrebu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.