Rukometašice Radničkog iz Kragujevca u finalu Kupa Srbije

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Radničkog iz Kragujevca u finalu Kupa Srbije

Radnički iz Kragujevca drugi je finalista Kupa Srbije za rukometašice. Izabranice trenera Aleksandra Radosavljevića ubedljivo su bile bolje od Naise 38:26 (18:15) u prelepom ambijenut hale Jezero.

Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri. Gošće iz Niša parirale su šampionkama, a onda je Biljana Balać povela svoje drugarice ka finalu i borbi za duplu krunu. U drugom poluvremenu na terenu je bila samo jedna ekipa - Radnički.

Na kraju velikih 12 golova razlike. Sve devojke zaslužuju pohvale, jer su domaće rukometašice u toku sezone ostale bez Katarine Stepanović i Jelene Nišavić koje očekuju prinove i Marijane Tanić koja je operisala koleno.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KUP U RUKOMETU (žene): ‘Tigricama’ dupla kruna!

Izvor: HotSport.rs, 24.Maj.2015, 20:47

Rukometašice Radničkog iz Kragujevca osvojile su Kup Srbije pobedivši u finalu Jagodinu 26:18 (16:6) i tako na briljantan način završile sezonu osvajanjem duple krune! Izabranice trenera Aleksandra Radosavljevića održale su čas rukometa i pokazale da i ako oslabljene su najbolji tim u Srbiji.. . Od...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.