Roma daje 150.000 evra za navijača Liverpula

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma daje 150.000 evra za navijača Liverpula

Predsednik Rome Džejms Palota saopštio je danas da će on i klub donirati 150.000 evra za lečenje i rehabilitaciju navijača Liverpula Šona Koksa, koji je povređen uoči duela Liverpula i Rome u Ligi šampiona.

Iz rimskog kluba poručili su da će klub uručiti 100.000 evra, a sam predsednik Palota dodaće još 50.000.

Osim finansijske, Rimljani su ponudili svaku drugu moguću pomoć, kako bi se Koks u potpunosti oporavio od povreda zadobijenih pre sedam meseci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Koksa su krajem aprila povredili rimski huligani pred polufinalni dvoboj dva tima, a uoči revanša. igrači "vučice" pružili su podršku nesrećnom 53-godišnjem navijaču "redsa", tako što su nosili majice sa natpisom "Napred Šon".

- Ono što se desilo Šonu Koksu ne bi smelo nikada da se desi nekome ko je krenuo na fudbalsku utakmicu. Mislima smo od tada pa do danas uz Šona, Martinu i celu njihovu porodicu. Nadamo se da će Šon uspeti u potpunosti da se oporavi što pre - rekao je Palota.

Šonova supruga Martina utučena je zbog svega što se desilo.

- Naš život okrenuo se za 180 stepeni nakon onoga što se desilo Šonu. Ne izgleda da će se Šon uskoro vratiti kući, čak i uz sve napore lekara, koji će potrajati godinama. Biće mu potrebna nega do kraja života. Zahvaljujemo se na donaciji Romi i gospodinu Paloti - rekla je Martina Koks.

#ASRoma and club president Jim Pallotta have today announced that they will donate an initial sum of €150,000 to the family of Liverpool fan #SeanCox to help with his medical and rehabilitation costs pic.twitter.com/D50D1SSiCD— AS Roma English (@ASRomaEN) 15. новембар 2018.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Romin potez za svaku pohvalu!

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2018, 01:07

Veoma lep gest italijanskog tima...Roma je prošle godine nesrećno ispala u polufinalu Lige šampiona od ekipe Liverpula. Gotovo svi navijači Liverpula će pamtiti ovaj meč, a posebno Šon Koks...Šon Koks je navijač Liverpula koji je tada brutalno napadnut u glavnom gradu Italije od strane navijača...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.