Remi vaterpolista Radničkog i Naisa u „Parku“

Izvor: KGsport.info, 02.Maj.2018, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remi vaterpolista Radničkog i Naisa u „Parku“

U šestom kolu Superlige Srbije, vaterpolisti Radničkog odigrali su nerešeno sa niškim Naisom na bazenu SC „Park“ – 10:10 (2:4, 2:2, 3:3, 3:1).

Kragujevčani su odlično otvorili utakmicu i dva puta bili u vođstvu, ali su za manje od tri minuta u finišu prve četvrtine olako primili tri gola i dozvolili Nišlijama da prvi predah dočekaju sa dva gola „viška“ – 4:2.
Sredinom drugog perioda domaći su ponovo izjednačili (4:4), ali se Nais do poluvremena >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << vratio na „plus dva“ – 6:4.
Nišlije su potom održavale prednost, a na dva minuta i 20 sekundi pre kraja treće deonice isključen im je Nemanja Šilj, zbog divljačkog udaranja protivničkog igrača. Mogao je Radnički i bolje da iskoristi brojčanu prednost, ali je na kraju morao da se zadovolji prilaskom na samo gol zaostatka (9:8) u poslednjoj četvrtini.
Četiri i po minuta pre kraja gosti su ponovo pobegli na dva gola (10:8), ali je najmlađi tim u ligi pokazao hrabrost u odsudnim momentima i sa dva gola Murata Šakenova došao do boda. Mogao je Radnički i do celog plena, ali je u nekoliko navrata odlično intervenisao golman Nišlija Igor Lazić, koji je bio jedan od najzapaženijih aktera susreta.
Radnički su predvodili Murat Šakenov i Gijom Dino sa po tri gola, dok je Ganić dodao dva. Na drugoj strani prednjačili su Bolović i Mitrović sa po tri gola, ispred Miloševića sa dva.
Radnički – Nais 10:10 (2:4, 2:2, 3:3, 3:1)
KRAGUJEVAC
Zatvoreni bazen SC „Park“.
Gledalaca: 200.
Sudije: Balažević i Jovančević.
Isključenja: Radnički 12, Nais 11.
Peterci: Radnički 1 (1)
RADNIČKI: Gavrilović, Tanasijević, Stanojević, Ganić 2, Metodiev, Mitrović, Šakenov 3, Dino 3, Panić, Pljevančić, Manić 1, Radovanlija 1, Đerković, Stjepanović.
NAIS: Lazić, Mitrović 3, Pavičić, Ivetić, Dimitrijević, Stanković, Omerović, Đurđević 1, Živić 1, Šilj, Bolović 3, Milošević 2, Stojiljković, Milošević.
Sa četiri osvojena boda vaterpolisti Radničkog zauzimaju petu poziciju na tabeli Super lige Srbije. U narednom kolu izabranici trenera Stevanovića gostuju ekipi Valjevo Gorenja.
Izvor i foto: KVK Radnički
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

"Džez" prizemljio "rakete" za brejk u Hjustonu

Izvor: RTS, 03.Maj.2018, 08:13

Košarkaši Jute napravili su "brejk" u Hjustonu, pošto su savladali domaći sastav sa 116:108 i tako izjednačili u polufinalnoj seriji Zapadne konferenecije na 1–1. . Iako su ponovo bili lišeni pomoći startnog pleja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.