Izvor: RTS, 22.Sep.2021, 17:41

Radnički 1923 nakon preokreta savladao Novi Pazar

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su Novi Pazar sa 2:1 (2:1) u meču 10. kola Linglong Superlige Srbije.
Domaćin je nakon preokreta u prvom poluvremenu obezbedio sva tri boda. Pazarci su poveli, ali brzo su izgubili prednost. Do kraja meča velika borba, nekoliko stopostotnih prilika na obe strane ali nije bilo promene rezultata.

Obe ekipe izuzetno raspoložene od samog početka susreta. Vodila se velika borba a sva tri gola postignuta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su u prvom poluvremenu.
Aganspahić je doveo Novi Pazar u vođstvo veću osmom minutu. Samo pet minuta kasnije izjednačio je Filipović. Radnički je do preokreta došao u 23. minutu preko Mirića.
Ništa manje zanimljivo nije bilo u nastavku, ređale su se prilike pred oba gola, ali izostala je realizacija.
Čukarički je savladao Napredak u Kruševcu sa 2:1. Tim sa Banovog brda poveo je u 12. minutu preko Lukića. Pri ovom rezultatu otišlo se na odmor. Domaćin je uspeo da izjednači u 64. minutu, strelac je bio Marjanović.
Pobedu i tri boda Čukaričkom je obezbedio Jovanović u 71.
Proleter je u Subotici nadigrao Spartak rezultatom 2:1. Kun je doneo prednost gostima u 25. minutu. Pet minuta kasnije proleter je stigao i do drugog gola, ali je nakon asistencije VAR-a on poništen. Tako da se na odmor otišlo sa prednošću gostiju od 1:0.
Spartak je izjednačio preko Bjelovića u 71. minutu. Međutim, Proleter dolazi do sva tri boda u 87, strelac je bio Mladenović.
 
Superliga, 10. kola:
Utorak:
Vojvodina - Kolubara 2:1
Radnik - TSC, odloženo
Radnički Niš - Metalac, odloženo

Sreda:

Radnički Kragujevac - Novi Pazar 2:1
Napredak - Čukaricki 1:2
Spartak - Proleter 1:2

Četvrtak:
Mladost - Partizan (17.30)
C. zvezda - Voždovac, odloženo

Tabela:
Partizan 22
Crvena zvezda 20
Napredak 18
Čukarički 17
TSC 17
Vojvodina 15
Radnički Kragujevac 14
Spartak 12
Voždovac 12
Kolubara 10
Radnik 9
Radnički Niš 9
Metalac 8
Proleter 8
Novi Pazar 7
Mladost 4

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARKO MIRIĆ NASTAVLJA DA BRILJIRA: Radnički preokretom do pobede protiv Novog Pazara!

Izvor: HotSport.rs, 22.Sep.2021

Fudbaleri Radničkog pobedili su u Kragujevcu ekipu Novog Pazara sa 2:1 (2:1) u utakmici desetog kola Superlige Srbije. Gosti iz Novog Pazara poveli su već u osmom minutu golom Almira Aganspahića. Bio je to već šesti superligaški pogodak za 25-godišnjeg internacionalca iz Bosne i Hercegovine....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.