Radnički 1923 bez predsednika

Izvor: Mondo, 19.Nov.2012, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički 1923 bez predsednika

Rezigniran prikazanom igrom svoje ekipe u duelu sa Slobodom, prvi čovek kragujevačkog kluba Nebojša Vasiljević podneo je ostavku na funkciju.

Radnički 1923 pretrpeo je poraz od Slobode na svom terenu - 0:2 u 13. kolu Superlige. Užičanima je to bila prva pobeda od 1965. godine na stadionu "Čika Dača".

Predsednik kragujevačkog kluba Nebojša Vasiljević bio je nezadovoljan izdanjem i zalaganjem svog tima, zbog čega je odmah posle poraza podneo ostvaku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Ogorčen sam igrom i zalaganjem igrača, koji na pružaju ni delić onoga što mogu, a sa druge strane obezbedili smo im sve potrebne uslove. Jednostavno, ovako ne ide, niti fudbaleri čine nešto da se trgnu, niti je sa tribina ta podrška onakva kakva bi trebalo da bude. Jednostavno, u jeku nekih drugih afera, nisam dozvolio da se sa mnom igraju ni pripadnici Policijske uprave, a neću dozvoliti to ni navijačima. Neka slobodno preuzmu klub, da vidimo dokle će uspeti da ga vode, ja znam da je ova Uprava, u kojoj sam i ja bio, uspela da klub iz 'beton lige vrati u elitu, a sve što je potrebno obezbedili smo i u tekućoj sezoni", istakao je za "Žurnal" Vasiljević, koji je tokom meča trpeo "prozivke" sa tribina, kako lično, tako i kroz pozive da cela uprava ode iz kluba.

(MONDO, foto: fkradnicki.com)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.