RADNIČKI 1923: Stigao i Marić

Izvor: Mondo, 01.Feb.2013, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADNIČKI 1923: Stigao i Marić

Kragujevački Radnički 1923 ove zime je dva puta kupovao u Slobodi iz Užica. Posle napadača Bojana Beljića došao i defanzivac Slavko Marić.

Radničkom 1923 na proleće predstoji velika borba za opstanak u Superligi, pa su čelnici kluba tokom zimske pauze bili aktivni i doveli nekoliko pojačanja.

Poslednji u nizu stigao je 28-godišnji levi bek Slavko Marić, koji je prethodno igrao za Slobodu iz Užica, Borac Čačak, lučansku Mladost, Zlatar iz Nove Varoši >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i beogradski Hajduk sa Liona. Ugovor je potpisan na godinu i po dana.

Pre Marića, Kragujevčani su iz Slobode doveli napadača Bojana Beljića, koji je na promociji u novom klubu kazao da je optimista po pitanju prolećnih rezultata.

"Uradićemo sve što je u našoj moći da izađemo iz rezultatske krize. Imamo dobar potencijal. Vidim da se dosta dobro radi i mislim da Radnički neće imati probleme u nastavku prvenstva, mislim da ćemo doći do sredine tabele, pa posle kako bude", kazao je Beljić.

Na "Čika Daču" su stigli još vezista Marko Mirić, na šestomesečnu pozajmicu iz Crvene zvezde, napadač Dragan Milovanović iz Javora, Nikola Kovačević iz komšijske Šumadije 1903, dok je Komnen Andrić prekomandovan iz omladinskog pogona u prvi tim.

Trener Dejan Đurđević istakao je zadovoljstvo učinkom u prelaznom roku.

"Stvari idu u dobrom pravcu. Prezadovoljan sam pojačanjima. Imaćemo veću konkurenciju u timu. Dobro smo procenili i doveli igrače koji su različiti po svojim karakteristikama. Napravili smo dobar temelj, predstoji nam rad, ali siguran sam da će to dati dobar rezultat", rekao je Đurđević.

Ekipu kragujevačkog superligaša tokom zime napustili su Aleksandar Kosorić, Predrag Sikimić, Miljan Mutavdžić i Dragan Radosavljević.

Radnički 1923 će u subotu u 13.00 u Beogradu, na stadionu kraj Careve ćuprije, igrati prijateljsku utakmicu sa prvoligašem Mladenovcem, a dan kasnije ekipa putuje u Antaliju na drugi deo priprema.

(MONDO, foto: MN Press, fkradnicki.com)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.