Prva slika Nevena Subotića posle izlaska iz bolnice (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva slika Nevena Subotića posle izlaska iz bolnice (FOTO)

Srpski fudbaler posle povrede odvežen je u bolnicu, gde mu je sanirana povreda, a sad je objavljena i prva slika po izlasku iz iste.

Srpski fudbaler Neven Subotić povređen je pre nekoliko dana u meču njegovog Sent Etjena i Bordoa. On je prevežen u bolnicu gde mu je sanirana povreda, pa se i spekulisalo koliko dugo će tamo biti. Ipak, lepe vesti stižu iz Francuske.

Na zvaničnom Instagram profilu kluba objavljena je prva slika srpskog fudbalera od izlaska iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bolnice i kako se može videti, na licu Subotića može se videti osmeh.

@subotic4 is back ! Rentré hier à Saint-Étienne, Neven #Subotic est venu saluer ses coéquipiers ce matin à L’Étrat ! . . #ASSE #Subotic #AllezLesVerts

Објава коју дели AS Saint-Étienne (@asseofficiel) дана 7. Дец 2018. у 3:31 PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.