Problemi za Želju: Stali radovi na stadionu!

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Problemi za Želju: Stali radovi na stadionu!

Odbijen je zahtev Fudbalskog kluba Željezničar za urbanističku saglasnost za radove na rekonstrukciji stadiona Grbavica, saopšteno je danas iz ovog kluba. U obrazloženju pristiglom iz Opštine Novo Sarajevo, navodi se da su radovi započeti bez dozvole.

Kako je navedeno u saopštenju za javnost, FK Željezničar je u redovnoj proceduri 1. aprila ove godine predao dva zahteva za Urbanističku saglasnost Opštini Novo Sarajevo.

Urbanistička saglasnost se odnosi na >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekonstrukciju i izgradnju istočne tribine stadiona Grbavica koja je predviđena na zemljištu koje je 1/1 u vlasništvu FK Željezničar, te rekonstrukciju zapadne tribine i proširenje Plavog salona stadiona Grbavica koji su također na zemljištu 1/1 u vlasništvu FK Željezničar.

Opština Novo Sarajeva je 27. aprila dostavila Zaključak prema kojem se Sportskom društvu Željezničar (SD Željezničar) priznaje svojstvo stranke u postupku za izdavanje Urbanističke saglasnosti za Istočnu tribinu bez validnog pravnog obrazloženja, te je danas dostavila Rešenje prema kojem se FK Željezničar odbija zahtev za izdavanje Urbanističke saglasnosti. FK Željezničar je danas odgovorio na Zaključak. Opštinosto rešenje kao i odgovor na zaključak pripremljen od strane FK Željezničar je presen u celosti.

“Usled niza nelogičnosti, nekonzistentnih i nejasnih pravnih tumačenja neretko baziranih na netačnim činjenicama, rukovodstvo FK Željezničar obaveštava javnost da će iscrpiti sve pravne mogućnosti u zaštiti svojih interesa” kao se u saopštenju iz Zvorničke 27.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.