Poluvreme - Vojvodini preti blamaža u Pazaru, het-trik pojačanja iz Zvezde, Lalatović isključen!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 17:05

Poluvreme - Vojvodini preti blamaža u Pazaru, het-trik pojačanja iz Zvezde, Lalatović isključen!

Na pomolu veliko iznenađenje!

Još jedno veoma zanimljivo popodne u Superligi, a to se pogotovo odnosi na utakmice u Novom Pazaru i Subotici.

Pazarci protiv Vojvodine već na poluvremenu vode sa 3:0, a nervozni trener Vojvodine Nenad Lalatović je isključen u finišu ovog dela igre zbog protesta. Prilikom izlaska sa terena, imao je šta da kaže i nekome od ljudi u loži.

Brodolom Vojvodine počeo je u 27. minutu, kada su Pazarci izveli kontru, pa zakomplikovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << situaciju, ali na kraju Luka Marković ipak nalazi put do mreže golmana Vukliša. Samo tri minuta kasnije, isti igrač je sa desetak metara, posle centaršuta sa desne strane, duplirao prednost domaćina, a onda minut pre kraja poluvremena Marković postiže i het-trik za neverovatnih 3:0!

Podsetimo, Markovića je nedavno Crvena zvezda dovela iz Krotonea i prosledila na pozajmicu u Novi Pazar, što se pokazalo kao pun pogodak Pazaraca!

Za to vreme, Spartak je protiv Čukaričkog vodio sa 2:0, ali je tu prednost brzo prokockao, pa je na poluvremenu 2:2.

Javor Matis vodi protiv OFK Bačke sa 2:0, a golova nema jedino u Šapcu, gde igraju Mačva i Voždovac.

-
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdin napadač razneo Vošu u Pazaru, Lalatović isključen zbog uvreda, Nemanja Nikolić srušio Čuku u Subotici

Izvor: MozzartSport.com, 03.Okt.2020

Veliko slavlje domaćina kraj Jošanice (3:1), dva gola i asisistencija pozajmljenog igrača crno-belih u Subotici (4:2)..Mladi napadač Crvene zvezde na pozajmici u Novom Pazaru, Luka Marković, postigao je het-trik za svoj tim protiv favorizovane Vojvodine i pokazao da bi mogao da zablista u ovoj sezoni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.