Izvor: RTS, 18.Okt.2020, 10:21

Peh za Partizan – Jaramaz polomio prst

Najbolji igrač Partizana na (ne baš sjajnom) početku sezone, Ognjen Jaramaz, polomio je prst desne šake i očekuje ga duža pauza.
Crno-beli su konačno došli do pobede u ABA ligi savladavši sinoć FMP u Železniku sa 103:90, ali su ostali bez prve opcije u napadu.

Naime, tokom jednog duela, Ognjen Jaramaz povredio je prst desne šake, ali se u prvi mah činilo da se radi samo u uganuću, te se on nije vraćao u igru u posledoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četvrtini.
Ipak, iz Partizana dan posle stiže informacija da je nakon dodatnih pregleda utvrđeno da se ipak radi o prelomu, te će Jaramaz morati na odsustvo od najmanje mesec dana.
Povremeni srpski reprezentativac je ove sezone najbolji strelac ekipe u oba takmičenja – u ABA ligi prosečno beleži 15,7 poena, dok je u Evrokupu na 13,3. 
Pored Jaramaza, nakon meča sa Uniksom u Kazanju Partizan je ostao i bez Vila Mozlija, te se, pored nešto slabijih rezultata, trener Šćepanović na početku sezone suočava i sa kadrovskim problemima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.