Izvor: MozzartSport.com, 06.Dec.2021, 17:02

Pazar sam na začelju tabele, Radnički odoleo pred jurišom Surduličana

Radnik bio bolji, ali nije mogao do mreže gostiju iz Kragujevca

Radnički srećan putuje nazad za Kragujevac, jer iako i dalje čeka na prvu pobedu još od 22. septembra može da bude zadovoljan bodom osvojenim u Surdulici. Radnik je u 19. kolu Superlige imao više od igre, sijaset prilika za gol, ali nije uspeo da pronađe put do mreže Ognjena Lukića, pa je meč završen bez golova.

Dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da Radnički 1923 osvoji tek drugi bod u poslednjih devet kola i tako ostavi Novi Pazar samog na začelju na tabeli. Ni Radnik nije daleko ispred, iako je po svemu prikazanom danas zaslužio ceo plen.

Ekipa Dušana Đorđevića ipak nije znala kako protiv odličnog Lukića, dok joj je u pojedinim trenucima i sreća okrenula leđa.

Miloš Spasić je u osmom minutu pogodio stativu, ali prvenstveno ovde mislimo na situaciju iz 43. kada je Predrag Medić sa 25 metara umalo odvalio prečku, da bi potom Uroš Milovanović sa peterca odbitak poslao preko gola.

Inicijativa Radnika se nastavila i u drugom poluvremenu, Miloš Spasić je posle jednog prekida bio vrlo blizu, ali gola nije bilo.

Na drugoj strani, volej Nikole Ristovića sa 20 metara, dobro je reagovao Miloš Ostojić tada, ali kad se podvuče crta – Radnički je dobro prošao. Ali do kraja polusezone ga čekaju utakmice sa TSC-om i Čukaričkim i ako Zoran MIlinković ne uspe da izdigne ekipu Radnički će na proleće biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje.

Pred sam kraj meča i malo čarki, Davor Nedeljković je u pokušaju da što pre stigne do lopte šakom zakačio po licu Nemanju Tomića, umešali su se igrači obe ekipe, ali nije bilo većih incidenata.

SUPERLIGA SRBIJE – 19. KOLO

Subota

Proleter - Metalac 1:0 (1:0)

/Tomović 44/

Nedelja

Napredak - Crvena zvezda 0:2 (0:2)

/Rodić 5, Katai 38/

Partizan - Novi Pazar 2:0 (0:0)

/Milovanović 50, Jović 59p/

Spartak - Mladost 0:0

Ponedeljak

Radnik – Radnički 1923 0:0

16.00: (1,23) Čukarički (6,50) Kolubara (12,0)

18.00: (2,05) TSC Bačka Topola (3,45) Radnički Niš (3,60)

Utorak

14.00: (2,80) Voždovac (3,20) Vojvodina (2,60)

***Kvote su podložne promenama

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRAZNE PUŠKE U SURDULICI: Radnik i Radnički 1923 odigrali bez golova

Izvor: Kurir, 06.Dec.2021

Fudbaleri Radnika i Radničkog 1923 odigrali su danas nerešeno 0:0, u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Radnički u nadoknadi ostao bez pobede u Bačkoj Topoli, Radnik remizirao sa Kragujevčanima

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2021

U 19. kolu Superlige, fudbaleri" Radničkog" bili su nadomak pobede, ali su u poslednjem minutu nadoknade primili gol, pa je ekipa "TSC-a" stigla do važnog boda 1:1 (0:0). Nerešen rezultat viđen je i u Surdulici gde su "Radnik" i "Radnički" iz Kragujevca podelili bodove najenpopularnijim rezultatom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.