Izvor: Nezavisne Novine, 06.Sep.2017, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ predstavio Mbapea: Želim da osvojim sve

PSŽ je predstavio Kilijana Mbapea, koji je na “Parku prinčeva” istakao da je u Pariz došao kako bi osvajao trofeje. Francuski reprezentativac se obratio javnosti prvi put od kako je ozvaničen transfer iz Monaka, koji će za Mbapeovu slobodu dobiti od “svetaca” 180 miliona evra.

- Monako mi je bio prioritet, ali desile su se određene stvari. O tome ću uskoro pričati i reći ću šta se sve dogodilo. Veoma poštujem potpredsjednika Monaka Vadima Vasiljeva, on >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je nevjerovatan čovjek, ali dogodile su se neke stvari – rekao je Mbape, koji je nekoliko puta istakao da su mu planovi za narednu sezonu bili vezanni za “kneževe”.

- Bilo mi je važno da ne napustim Francusku poslije šestomjesečnog igranja na najvišem nivou. Veliko mi je zadovoljstvo što sam prešao u Pari Sen Žermen, veoma ambiciozan klub koji želi da postane najbolji. Ja sam ambiciozan igrač koji uvijek želi da napreduje. Moj cilj je da postignem više golova nego prošle sezone. Lične ambicije moraju da budu dio šire ambicije, a to je da ova ekipa osvoji sve – istakao je Mbape, čiji je transfer drugi najveći u istoriji fudbala, pošto je PSŽ ovog ljeta postao rekorder angažovanjem Nejmara iz Barselone za 222 miliona evra.

- Željan sam trofeja i želim da ih osvajam godinu za godinom, počevši od sada. Naravno, Nejmarovo prisustvo je bonus. Izvanredno je igrati sa nekim igračem takvog nivoa - dodao je Mbape, istakavši da visina obeštećenja neće promijeniti njegov način života niti način razmišljanja.

Poslije obavljenog transfera, Mbapeu ostaje još jedan zadatak - da položi vozački test.

- To sam malo odložio, ali sada moram da se vratim tom poslu - rekao je Mbape, koga je majka vozila na treninge u Monaku.

- Pari Sen Žermen mi je obezbijedio vozača pa će biti u redu - dodao je Mbape.

(novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.