Izvor: HotSport.rs, 26.Maj.2015, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POZNATI DATUMI: Do 3. juna dobijamo kompletan spisak Superligaša za narednu godinu

Poslednji član Superlige Srbije za sezonu 2015/2016 biće poznat 3. juna kada Metalac i Napredak odigraju revanš duel baraža za popunu najelitnijeg ranga takmičenja u Srbiji.

Na osnovu uputstava za odigravanje baraž utakmica, odlulčeno je da ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca bude domaćin kruševačkom Napretku u prvom susretu, koji je zakazan za subotu 30. maja u 19 sati. Revanš će se odigrati četiri dana kasnije na stadionu ‘Mladost’ u Kruševcu, takođe od 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << časova.
U slučaju identičnog rezultat posle druge utakmice, neće se igrati produžetci, već će se, kao i u Kupu Srbije, odmah pristupiti šutiranju penala.
Metalac je pravo na baraž za ulazak u najviši rang stekao osvajanjem trećeg mesta u Prvoj ligi Srbije, dok je Napredak zauzeo 14. poziciju u Superligi i pokušaće da opstane u tom elitnom takmičenju.
The post POZNATI DATUMI: Do 3. juna dobijamo kompletan spisak Superligaša za narednu godinu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NEMA MNOGO ODMORA: Poznat termin starta priprema i pet provera Čukaričkog

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2015, 15:48

Fudbaleri Čukaričkog neće mnogo odmarati posle najuspešnije sezone u istoriji kluba pošto pripreme za narednu počinju 10. juna. . . Već tri dana kasnije ekipa odlazi u Austriju, gde će boraviti do 28. juna.. Čukarički će, za sada, na pripremama odigrati pet prijateljskih utakmica – protiv...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.