POSLE PRIČE DA IMA KORONU: Oglasio se Tadić, evo šta je istina

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 09:35

POSLE PRIČE DA IMA KORONU: Oglasio se Tadić, evo šta je istina

Jasna situacija.

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić nema korona virus i biće spreman za okršaj decenije Srbije i Škotske 12. novembra. Pronblem je ispao što vlasti Danske nisu pustile u ovu zemlju četiri fudbalera “kopljanika” koji su prethodnih meseci imali dodir sa virusom koji hara planetom.

Lider Ajaksa i reprezentacije Srbije je u izjavi za “Novosti” demantovao da ima pozitivan test na koronu, već da je ustnovljeno da ima antitela i da će verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da otputuje za Dansku.

- Kako to mogu da igraju u Holandiji, a ne mogu da uđu u Dansku, čudno. To prema mom mišljenju ne zvuči kao fer-plej. Odluku da ne povedemo igrače na kraju smo doneli u ponedeljak popodne i to pošto smo se posavetovali sa UEFA i Fudbalskim savezom Holandije. Mogu da kažem i potvrdim da niko od igrača nema simptome, niti se žale na bilo kakav problem - rekao je trener Ajaksa Ten Hag.

Duel Lige šampiona sa Mitjilandom je na programu u utorak od 21 čas.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.