PODRŠKA ORLOVIMA: Beograd će biti u bojama srpske zastave (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODRŠKA ORLOVIMA: Beograd će biti u bojama srpske zastave (FOTO)

Srbija dočekuje Gruziju u poslednjem meču kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević izjavio je da će uoči večerašnje utakmice Srbija – Gruzija, Palata „Albanija”, Most na Adi i Dom narodne skupštine Srbije biti osvetljeni u bojama nacionalne zastave, u navijačkom duhu, u znak podrške našim fudbalerima.

DRUGA MEČ LOPTA: Piksi je Orlovima poslao kratku poruku (FOTO)

PUNO POVERENJE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << UEFA I FIFA: Milorad Mažić je najbolji sudija na svetu (FOTO)

On je pozvao je sve Beograđane i sve navijače, da večeras budu uz Orlove i da ih srčanim navijanjem i bodrenjem, ohrabre u istorijskom meču koji treba da osigura mesto fudbalske reprezentacije Srbije u društvo najboljih.

-Beograđani, dođite večeras na stadion „Rajko Mitić”, da zajedno sa našom reprezentaciojm, izborimo dugoočekivani plasman Srbije na Mondijal u Rusiji 2018. godine – rekao je Nikodijević.

Utakmica počinje u 20.45.

KLADIONICE NEMAJU DILEMU! Evo ko će POBEDITI na Marakani (FOTO)
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRUGA MEČ LOPTA: Piksi je Orlovima poslao kratku poruku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2017

Fudbaleri Srbije igraju odlučujući meč protiv Gruzije...Fudbaleri Srbije večeras će na stadionu ‚Rajko Mitić‘ odigrati odlučujući meč protiv Gruzije za plasman na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Rusiji. Orlovi su propustili prvu šansu u petak, kad su gostovali reprezentaciji Austrije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Beograd će večeras biti u bojama srpske zastave

Izvor: Blic, 09.Okt.2017

Palata "Albanija", Most na Adi i Dom Narodne skupštine Srbije biće večeras osvetljeni u bojama nacionalne zastave, u znak podrške našim fudbalerima, najavio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević...On je pozvao sve Beograđane i ostale navijače da večeras budu uz "orlove" i da ih "srčanim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.