Izvor: RTS, 02.Okt.2022, 11:34

Olivera Jevtić pobednica "Ženske trke" na Adi Ciganliji

Olivera Jevtić pobednica je tradicionalne "Ženske DM trke", koja je u organizaciji Beogradskog maratona održana na Adi Ciganliji.
Jevtićeva je krug oko Ade, u dužini od 7,7 kilometara, pretrčala za 25 minuta i 34 sekunde. Drugo mesto osvojila je Teodora Simović (25,54), a treće Saima Murić (27,20).

Na najlepšoj trci u organizaciji Beogradskog maratona učestvovalo je više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 1.500 takmičarki, pod sloganom "Ja to mogu".
Ženska trka za cilj ima promociju značaja fizičke aktivnosti, posebno trčanja i hodanja za zdravlje ženske populacije kao primarne prevencije, ali i dobro druženje i jačanje ženske solidarnosti kroz aktivizam, podršku i motivaciju.
Tradicionalno su u trci učestvovale i dame sa invaliditetom i poslale snažnu poruku o značaju bavljenja sportom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Olivera Jevtić pobednica dm "Ženske trke" na Adi Ciganliji

Izvor: B92, 02.Okt.2022

Srpska atletičarka Olivera Jevtić pobednica je tradicionalne "dm Ženske trke", koja je u organizaciji Beogradskog maratona održana na Adi Ciganliji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.