Okončana najveća letnja transfer saga

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 17:21

Okončana najveća letnja transfer saga

Sportski direktor Borusije Dortmund Mihael Zorc je svojom izjavom iznervirao navijače Mančester junajteda.

Već neko vreme se spekuliše o transferu engleskog krilnog napadača Džejdona Sanča u Mančester juanjted, ali od toga ipak neće biti ništa.

Iako su neki respektabilni mediji pisali o tome kako su stvari manje-više gotove, sportski direktor "milionera" je sve demantovao.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Planove pravimo sa Džejdonom Sančom. On će igrati za nas naredne sezone. Mislim da je to odgovor za sva vaša pitanja", naveo je Zorc.

"Crveni đavoli" planiraju nekoliko transfera za narednu sezonu, a bivši igrač Mančester sitija je trebalo da bude najveći i najzvučniji.

Koliko su mediji upoznati sa situacijom, Dortmund nije hteo da spusti cenu sa dobro poznatih 120 miliona evra, a uprava Junajteda je želela da za Sanča plati nešto manje od toga.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KRAJ NAJUZBUDLJIVIJE TRANSFER SAGE: Zvezda Borusije Dortmund zna na koju će stranu

Izvor: Kurir, 10.Avg.2020

Sportski direktor Borusije Dortmund Mihael Zorc je izjavom iznervirao navijače Mančester junajteda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.