Ogroman peh funkcionera Bajerna!

Izvor: Mondo, 30.Sep.2017, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogroman peh funkcionera Bajerna!

Prvi čovek Bajernovog finansijskog sektora slučajno je ispalio hitac u sopstvenu ruku.

Jan Kristijan Dresen, koji je u Bajernu zadužen za finansije i kontrolu poslovanja, mogao bi da ostane bez nekoliko prstiju leve ruke, pošto je samog sebe slučajno povredio vraćajući se iz lova.

Puška koju je Dresen (na slici drugi sa desne strane) nosio okačenu o rame, opalila je dok je ulazio u automobil, a imao je nesreću da mu se šaka u tom trenutku nalazila na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otvoru puščane cevi.

"Pretrpeo je ozbiljne povrede prstiju i možda će izgubiti nekoliko njih", prenosi agencija SID reči policajca nakon obavljenog uviđaja.

Predsednik Bavaraca Karlhajnc Rumenige potvrdio je vest o nesreći.

"Naravno da smo bili prestravljeni kada smo čuli tu vest, ali brzo nam je laknulo, jer se Jan Kristijan već oseća bolje. U ime kluba, želim mu brz oporavak".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.