Funkcioner Bajerna ostaje bez prstiju?!

Izvor: Mondo, 30.Sep.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioner Bajerna ostaje bez prstiju?!

Prvi čovek Bajernovog finansijskog sektora slučajno je ispalio hitac u sopstvenu ruku.

Jan Kristijan Dresen, koji je u Bajernu zadužen za finansije i kontrolu poslovanja, mogao bi da ostane bez nekoliko prstiju leve ruke, pošto je samog sebe slučajno povredio vraćajući se iz lova.

Puška koju je Dresen nosio okačenu o rame, opalila je dok je ulazio u automobil, a imao je nesreću da mu se šaka u tom trenutku nalazila na otvoru puščane cevi.

"Pretrpeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ozbiljne povrede prstiju i možda će izgubiti nekoliko njih", prenosi agencija SID reči policajca nakon obavljenog uviđaja.

Predsednik Bavaraca Karlhajnc Rumenige potvrdio je vest o nesreći.

"Naravno da smo bili prestravljeni kada smo čuli tu vest, ali brzo nam je laknulo, jer se Jan Kristijan već oseća bolje. U ime kluba, želim mu brz oporavak".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ogroman peh funkcionera Bajerna!

Izvor: Mondo, 30.Sep.2017

Prvi čovek Bajernovog finansijskog sektora slučajno je ispalio hitac u sopstvenu ruku...Jan Kristijan Dresen, koji je u Bajernu zadužen za finansije i kontrolu poslovanja, mogao bi da ostane bez nekoliko prstiju leve ruke, pošto je samog sebe slučajno povredio vraćajući se iz lova...Puška koju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.