Odbojkaši Radničkog dočekuju Vojvodinu (nedelja, 18h)

Izvor: KGsport.info, 02.Feb.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Radničkog dočekuju Vojvodinu (nedelja, 18h)


U poslednjem meču 14. kola Viner Štediša Super lige odbojkaši Radničkog ugostiće večeras u „Jezeru“ novosadsku Vojvodinu u jednom od derbija kola. Kragujevčani su proteklog vikenda savladali Jedinstvo u Staroj Pazovi, čime su prekinuli seriju loših rezultata, pa se očekuje da protiv Novosađana nastave u istom ritmu.
Radnički polako podiže formu. Ekipa trenera Srećkovića slavila je na gostovanju u Staroj Pazovi u prošlom kolu i tako opet došla u situaciju da se bori za treće mesto i nešto lakšeg protivnika u plej-ofu. Večeras u „Jezeru“ gostuje trećeplasirana Vojvodina, koju su Kragujevčani dobili u prvom delu šampionata u Novom Sadu. Jasno je da bi Radnički sa nova tri boda došao do trećeg mesta na tabeli i izjednačio se Novosađanima po broju bodova.
Utakmica između Radničkog i Vojvodine igra se večeras u hali „Jezero“, sa početkom u 18 sati.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Borac MOZZART: U bivšoj SFRJ imali smo pozitivan skor sa Zvezdom!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2014

U poslednjem kolu Košarkaške lige Srbije igrači Borac Mozzart Sporta doživeli su ubedljiv poraz. Čačani su po šesti put morali da napuste parket pognutih glava ,ali i dalje zauzimaju visoko treće mesto sa odnosom pobeda i poraza od 12:6. Već u četvrtak izabranike trenera Raška Bojića očekuje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.