OBRADOVIĆ: Jako bih voleo da to mogu da objasnim

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 00:20

OBRADOVIĆ: "Jako bih voleo da to mogu da objasnim"

Bolan poraz crno-belih...

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju u Bolonji od Virtusa rezultatom 88:84. Nakon meča oglasio se trener beogradskog kluba Željko Obradović.

-  Odigrali smo veoma dobru utakmicu u drugom poluvremenu, posebno u poslednjoj četvrtini. Problem je što i sa četiri spoljna igrača, nismo dobro odreagovali na njihov presing, gubili smo neke "jeftine" lopte. Zato su nas pobedili. Čestitam Bolonji - kratko je istakao Obradović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pohvalio je kolegu Luku Bankija.

- Mislim da igraju odličnu košarku, Luka radi odličan posao i očigledno je da su tim koji ima mnogo mogućnosti da završi među prva četiri i bori se za Fajnal for. Igraju sjajnu košarku.

Upitan da prokomentariše kako dolazi do tolikog broja izgubljenih lopti, rekao je da ni njemu samom to nije jasno.

- Strašno bih voleo kada bih mogao da objasnim, ali ne mogu da objasnim ni ja. Četiri mala igrača da igraju presing, mi nismo uvodili loptu. Imali smo šest izgubljenih lopti u 4. četvrtini, to je rešilo meč.

Da li će ovaj poraz psihički uticati na tim?

- Nema psihičkog pada kada igramo utakmicu svaki treći dan, moramo da se spremamo za svaku sledeću utakmicu.

Ekipa Partizana u narednom kolu Evrolige dočekuje minhenski Bajern.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.