Novaković se vratio u Vojvodinu

Izvor: B92, 14.Avg.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novaković se vratio u Vojvodinu

Dosadašnji fudbaler subotičkog Spartaka Slobodan Novaković potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom, klubom u kojem je stekao igračku afirmaciju.

"Srećan sam što sam ponovo u dresu najdražih boja i sa svojim prijateljima. Vojvodina je moja druga kuća i porodica. Daću sve od sebe da doprinesem uspesima i boljim rezultatima mog voljenog kluba", rekao je Novaković za sajt Vojvodine.

On ima 27 godina, igra na sredini terena, a član prvog tima Vojvodine postao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je 2004. godine. Ostao je u novosadskom klubu do leta 2012. godine, ali je često igrao na pozajmicama.

Tako je nosio dres Kabela, temerinske Sloge, Novog Sada, Mladosti iz Bačkog Jarka i kulskog Hajduka.

Tokom prethodne dve sezone za Spartak je odigrao 39 prvenstvenih mečeva i dao osam golova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slobodan Novaković ponovo u Vojvodini

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2014

Dosadašnji fudbaler subotičkog Spartaka Slobodan Novaković potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom, klubom u kojem je stekao igračku afirmaciju..."Srećan sam što sam ponovo u dresu najdražih boja i sa svojim prijateljima. Vojvodina je moja druga kuća i porodica. Daću sve od sebe da doprinesem...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.