Nju Orleans otpustio trenera

Izvor: B92, 15.Avg.2020, 18:32

Nju Orleans otpustio trenera

Alvin Džentri dobio je otkaz u Nju Orleans Pelikansima.

Kako prenose američki mediji, Alvin Džentri više neće biti trener Nju Orleans Pelikansa.

Džentri je dugogodišnji trener, sa zavidnim iskustvom, a u Pelikansima je bio od 2015. do 2020. godine.

Karijeru je počeo kao asistent na Bejloru, a prvi angažman u NBA ligi bilo je mesto asistenta Lerija Brauna u Sparsima 1989. godine, zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gregom Popovičem.

On je samo jednom sa Pelikansima igrao plej-of, a kada je igrao eliminisao je Portland u prvoj rundi i posle su ga srušili Golden Stejt Voriorsi.

Za sada nije poznato ko bi mogao da ga zameni na klupi Pelikansa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi otkaz u NBA, Pelikansi otpustili Džentrija

Izvor: RTS, 15.Avg.2020

Nju Orleans pelikansi odlučili su da raskinu saradnju sa dosadašnjim trenerom Alvinom Džentrijem. . Džentri je pet godina proveo na klupi Pelikansa, a klub se na ovakav potez odlučio pošto Nju Orleans nije uspeo da se plasira u plej-of NBA lige...Pelikansi su u "mehuru"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.