Nikolić za Blicsport: Talenat Novaka nije sporan, imamo atmosferu, ali nemamo para

Izvor: Blic, 03.Apr.2014, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić za Blicsport: Talenat Novaka nije sporan, imamo atmosferu, ali nemamo para

Košarkaši Radničkog dobili su pojačanje u vidu mladog reprezentativca Jovana Novaka, pa je trener Kragujevčana Miroslav Nikolić za Blicposrt naveo da talenat pridošlog plejmejkera nije sporan, ali da će trebati vremena da se adaptira na uslove u novom timu.

"Novak je mlad igrač, došao je da odigra naredna dva meseca kako bi ustanovili šta može. Prevazišao je on rad u Vršcu, pa ćemo videti kako će teći njegova adaptacija u Radničkog i u takmičenju na nivou Superlige. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ne očekujemo od njega trenutno nešto mnogo, a talenat sigurno nije sporan", rekao je Nikolić.

Za mladog doskorašnjeg košarkaša Vršca ranije su se borili Crvena zvezda i Partizan, ali je Nikolić istakao da je Novak sam izrazio želju da se priključi Radničkom, te je istakao da su se "večiti" samo u prazno prepucavali.

"Dečko je sam izdržio želju da dođe u Radnički. Oni su imali želju, ali je da igra bolje nego da sedi na klupi. Zvezda i Partizan su iskoristili su priliku da se prepucavaju, a što ga nisu doveli?", izjavio je Nikolić.

Pojavila se informacija da reprezentativac Srbije Nikola Kalinić pregovara sa FMP-om, ali je Nikolić naglasio da član Radničkog nije spreman da padne sa "konja na magarca".

"Meni ličnu smeta kada igrači idu u konkurentne klubove. Na primer, bilo je da će Kalinić preći u FMP, ne zna ni skim je pregovarao, ni kako je to sve išlo. Neka idu u inostranostvo, to je mnogo bolje. Ako on smatra da treba da ide, neka, Radnički je veći od FMP-a, to bi bilo kao da je pao sa konja na magarca. Imam autoritet da se ispoštuje dogovor i da se dobro odigra u Superligi... Ovde smo da igramo, imamo lep profesionalni i drugarski odnos. Igrači koji su tu su spremni za saradnju, dobra je atmosfera, ali nema para", zaključio je Nikolić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.